Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan efter det äkta


Om vi skulle älska varandra

Om vi skulle älska varandra
då skulle vi göra livet underbart
det var dina ord som låg kvar
på min kudde när du gick
~~
Nu har jag ett hål i mitt hjärta
där saknaden sipprar in
där ensamhetens tårar
fyller en sjö i gropen på kudden
~~
Om vi skulle älska varandra
skulle vi plaska med tårna
i skrattgropar på vår kind
där glädjetårar skulle bo
~~
Nu har jag ett hål i mitt hjärta
där kärleken kan sippra in
där det äkta kan vila sitt huvud
på min ensamma kudde

~~

Epione-08




Fri vers av Epione VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-15 22:24



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Äkta kärlek...ja den känns igen direkt när man fått smaka på den.
hålrummet...om eller när den flytt är gastkramande. Fritt fall!!
Bra avslut...låt kärleken slippra in i hjärtats hål.
2009-03-16

  issac.a.m
Såååå Vackert...
2009-03-11

  KristinaE
Längtans ord i vår närmaste längtan - äkta skön och vilsam kärlek - skäl ord från en poetvän, orden 'älska mig vacker' är så - just där kan jaget vila i den äkta kärleken där man älskar varandra vackra innifrån och ut - där hjärtan möter hjärtan! Dina ord speglar detta så strålande.
2008-11-28

    ej medlem längre
Det är något speciellt med det äkta.. inom kärlek och allt annat.
Surrogat och kopior känns tomma i längden. Din text ställer detta på sin spets. Vad är äkta kärlek? Något som är svårt att definiera.. men som ändå känns när det kommer?
2008-11-28

  thyra
Mycket vacker kärlek du beskriver här! Fint skrivit!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP