Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallandesjuka


Faller du
Så faller jag
Pladask

Lägger du dej
Och lockar
Så blir jag krullhårig
Av lust
Och lockelse

Lockar du mej
Så faller jag
Svarta eller bruna lockar
Spelar inte roll…

I det stora hela
Det värsta är nog att du vet
Att jag har lätt att falla
För….




Fri vers av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-16 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
falla för vad? Gulligt skrivet...
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO