Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivjärnet


Hej älskling
Var är din kompis

Jag behöver riva lite ost…




Fri vers av LassO
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-16 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fick mig att le ...
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO