Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ifrån filmen med samma namn


The Wild Hogs

Tatuerade
Armarna och halsarna är fulla med tatuerade utsmyckningar på deras kroppar
ifrån olika händelser
Goda som dåliga
Och i öronen på dem hänger det en och annan örhängering av guld
Och vissa av dem har gamla flygare mössor medan andra bara har
en färgrann stor näsduk knuten runt sitt huvud
Och några av dem är riktigt skäggiga
Men samtliga av dem har mörka tuffa solglasögon
Dom är Bikers
Knuttar
Så på ryggarna har de sina Mc klubb emblem
Klubben som dom tillhör
Så de är riktigt tuffa killar med andra ord
Våldsamma av sin natur
Och gängets boss Ray Liotta är inte så glad just nu
Så just i detta nu är de på krigsstigen emot fyra stycken stackars familjepappor som själva kallar sig för
The Wild Hogs
( Vildsvinen )
Fyra pappor som är ensamma ute på sina Mc för att känna på den Amerikanska friheten på vägarna för en vecka eller två
Utan sina fruar
Och det är självklart att det blir en del komplikationer för gubbarna
William B Macy
Martin Lawrence
Tim Allen
Sist men inte minst
John Travolta
En massa utvecklingar händer under färden
Så dom är riktigt roliga dom här gubbarna
Knasiga

Så det här är faktiskt en riktigt underhållande film
Klart sevärd
Jag fick i alla fall mig en massa roliga skratt
Skrattade gott och blev glad
Så om du inte har sett den
Se den
och du kommer själv at få ett lika brett leende på dina läppar
som jag fick

Med vänlig hälsning

Ken Cassel
16/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 09:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underhållande dikt.
tack för det!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel