Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var ungkarl tills jag var 41, då utan barn!


De resorna...

De resorna kan ingen ta ifrån mig
oss två

de vägarna vandrade bara vi
tillsammans

Målet visste vi ej om
bara

att

en enorm
längtan förde oss framåt

Nu sitter vi här
alla tre...

eller fyra

- Detta nu
vill
jag

aldrig mera

äventyra




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-16 21:29



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Vacker text! Man ska vara rädd om varandra. Jag glädjer mig varje dag över din lycka, för jag vet att du längtade så.
2008-11-17

  Thurizas
en resa genom livet blev till något rätt fantastisk.
underbart!
2008-11-17

  Blåbäret
underbart
2008-11-16

    Helga Elin
Jättefint skrivet, att glädjas åt det man har och ta tillvara det.
kram!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP