Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIA:s smutsiga byk

CIA:S SMUTSIGA BYK
Man kunde se på dokument utifrån
Hur amerikanerna ser till att ”misstänkta”
Blir taga, förhörda och torterade
Flyttade mellan länder och fångläger
Eller fängelser

Nattliga turer med hemliga mål
(påminner om nåt väl?)
Tortyr av varierande grad
Man har t o m barn, i fängelse med sina mödrar
Några blev frisläppta för att Brittiska myndigheter
Reagerade

Då hällde man ur en massa skor
Ur säckar, ”välj ut era” sa man
De andra ägarna, blev kvar
(påminner om nåt, de med)

Skillnaden mellan Bush- CIA
Och Hitler-SS
Är inte så stor…
Som den borde vara…

”ALLT MEDANS MAN TALAR OM
HUMANITETENS NAMN”

Vi har ju hört om de 2 Egypter som USA
Deporterade till Egypten…
Men i Sverige kritiseras regeringar för det
Men inte….USA… VILKET OCKSÅ
Är märkligt….




Fri vers av LassO
Läst 159 gånger
Publicerad 2008-11-17 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO