Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Sajo för inspirationen av din dikt... med samma namn.... (hoppas du inte misstycker)


En domherre


En domherre
Med sin svarta kåpa
Köpte sex, fast de var olagligt
Men se
De var inte så olagligt för domherren
För hans ”domherrekompisar” ville ju inte döma
Honom

Och de frågade sej
Varför ska domherrar dömas hårdare
Vid lagöverträdelser
Ja man kan undra
Undrar inte ni

Det kan ju ha att göra med att
De ska kunna lagen
Och kunna döma andra
Men
De kanske är bara min åsikt…




Fri vers av LassO
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-17 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO