Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för dina blickar gör mig för jävla kåt


mitt senaste verk

Jag vill föra oljud
och vara högljud
jag vill störa
medan jag är ostörd

Jag vill väcka världen
från dess drömmar
och knulla verkligheten
i dess trångaste rövhål

Jag vill spika upp dig på väggen
och skåda dig om dagen
som en konstnär gör
med sitt senaste verk




Fri vers av caasandra
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-11-17 00:52



Bookmark and Share


  Burn
måste jag säga att jag gillar den bitchiga attityden, det är solklart vem som bestämmer här, vilket visas tydligt i sista stycket.

sen tycker jag om titeln, hur du totalt styr detta, på alla fronter, att du gör honom och allt ni gör till ditt verk.

you go girl!

you f**k that bastard! :)
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra