Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag

En vanlig måndag som blev ovanlig.

Låg under täcket och gonade mej.
Ville inte alls gå upp det var mörkt, kallt och blåsigt ute.

Men jag tog mej i kragen och tassade upp, gick in på toa och kröp in i
morgonrocken.

På köksbordet låg en handskiven lapp från dej.

Du vet inte hur mycket jag älskar dej!
Men nu vet du, every day!




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-17 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP