Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Name Dropping


Cameron Dias
Brad Pitt
Angelina Jolie
Jude Law
Jessica Alba
Ashton Kutcher
Sarah Jessica Parker
Johnny Depp
Scarlett Johansson
Jay-Z
Pussycat Dolls
LL cool J
Beyoncé

 

vill jag inte känna

 

 



mig

vill jag

känna

 

 



och

 



dig




Fri vers av Blodros
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-17 19:26



Bookmark and Share


  Nova-Liv
MEN DIG! är det bäst att känna kram
2008-11-17

  Nova-Liv
Håller med om Jonny depp men bara som karaktären Jack Sparrow.
2008-11-17

  Nina Ahlzén
Ashton Kutchner-svårstavad.
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros