Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna Upp Ur En Scen Och Gå In I En Ny

Rulla ner i havet
i natt
klockan halv tre

Två hus på andra sidan järnvägstationen
under dom blåste förändringens blå moln

Dom kom genom parken
i ilfart

två små tjejer från högstadiet

promenerade omkring med spyor i magen
målade golv och handfat

kände inte dom

Den ena med vackert mörkt hår
hällde syra från kemin
ner genom strupen
och brände hål
på lärarkonventets blöta utopi


kände inte henne

såg henne gå

Sen kom kvällen igen
han bar hjärtat på insidan av
sina boxershorts
- Var ledsen nu, sa hans mamma och tittade på
spisen med sina hundögon

Sjung mellan träden du, det är du som får bära hundhuvudet
i natt

Ett huvud under vattnet
läpparna säger

svälj svälj

Har väntat hela livet
mot en kärlek som kan älska
som jag älskar dig

kommer som nyckelhål i drömmen
verklighetens tunna ljus




Fri vers av tripto nin
Läst 652 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-17 20:21



Bookmark and Share


  orsak
helt ärligt så är jag stum..
även i fingrarna.
det här är något av det absolut
bästa jag någonsin läst. ever.
av dig, alla, vemsomhelst någonsin!

damn.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin