Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av ljuset

I skuggan av ljuset

famlar vi fram

Försökte nå vid sidan om

men mörkret höll oss fast

Prövades över vår förmåga

att förstå och orka.

Vandrade den smärtsamma vägen
sida vid sida

Din smärta blev min...

Min smärta blev din....

Smärtans förvridna ansikte

Styrde våra steg

Ljuset......

Ljuset som alla vill ha

Var långt borta, utom räckhåll
för våra händer

Hoppet förlorades i det djupa mörker

Som vi båda stannat till vid

Nattens mörker timmarnas slag

blev en plåga att möta

Kroppens strejk över den behandling
den utsats för

Livet som bleknade och hjärtats
svaga slag

Hjärtats svaga slag som byttes ut till
rusande klappande takt

Tar livet slut.......

Orkar man en gång till...... gå
framåt mot nya mål.....

Nya möjligheter...

En bra fråga som kräver sitt svar

Våga gå och vi kanske möter
ljusets klara kraft...

Ljusets klara kraft som sprids
i våra tankar i vårt liv

Få möjligheten att bära varandras
glädje

Du får vara min glädje....

Jag får vara din glädje...

Kan vi tillsammans bilda
kraft.......

Som ger oss ork att gå vidare

Vi möter gryningen tillsammans

Försöker gå mot nya mål...

kanske vi lärt oss något....

Kanske vi en gång får veta........




Fri vers av Margithe VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-17 20:51



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Här ställer du många frågor. En tydlig längtan och en stor sorg...
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP