Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är

Vad är ibland grönt och lite gult

Och ibland lila och lite gult

Samt ibland ljusblått och lite gult

Och får många män att drömma….

Och en del att bli halvgalna

samt några, får hjärtinfarkt



(svaret, längre ner)
































Jessica Almenäs på fotbollsgalan.




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-17 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO