Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig B-O som gör mig så glad


Ordens makt och känsla

Där borta
i landet nedanför
där äppelträden står på rader
skogen är annorlunda
och rovfåglar syns på himlen

Där borta
pratar de lite annorlunda
men det skorrar så skönt
och breder ut sig
i det vackra landskapet

Där borta
lyser solen oftare
gräset är grönare
och vinden har kraft

Där borta
finns någon så snäll
och med ett stort
vackert hjärta

Mannen
som jag aldrig sett
aldrig hört
men känt hans värme genom orden




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-17 21:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag gillar den här texten
som en smekning av mjuka kinder
2008-12-01

  Lejonhjärtas poesi
Himla vackert detta då får minsann ta och smaka kunskapens frukt tillsammans med honom en vacker dag under samma himmel när rovfåglarna suckar av beundran...
2008-11-23

  Michaela Dutius
Såå vacker, så skir.
Applåd!
2008-11-22

  Lellelobrika
Wohoo.. Jag tror jag vet vem den handlar om.. ;) Mamma hjärta *piiip*
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen