Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma


Regnet dröp
Och riktigt kastade sej ner
Över nejden
Jag visste att du var ute
Undrade om du sökt skydd
Men man visste aldrig var du gick
Så de var ingen idè att leta
Så kom du
Med dina 3 små jyckar
Och ni såg så ömkliga ut
När jag såg er

Så trots våra dispyter
Så smälte mitt hjärta
När jag såg er
Som dränkta katter
Komma in
I värme och torr luft
Känslan av
Att komma hem
Var påtaglig




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-07 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO