Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I barndomen, ska kanske påpekas.


Naglad fast

 

naglad fast i spärreld
ingen flyktväg
inte ett enda ord
som duger

öppna din mun
det som flyger ut är en projektil
riktad mot dig själv
så tig hur dum du än ser ut

naglad fast
som en insekt på en nål
under lupp
kanske är det där allt börjar
bakom glas

kanske är det där
jag måste börja
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-11-17 23:09



Bookmark and Share


  a h de v
bra flyt
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger