Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentar till vår tid


Ode till jorden

Jorden andas
svett och damm
träden gråter
och fåglarna försvann

ängen leker
i tystnad nu
när människan skriker
att hon är den som vann




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-18 13:42



Bookmark and Share


    enna
Fint skildras människans våldtäkt av världen, bokmärker.
2008-11-21

    Maria Malm
Sorgesam dikt..
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö