Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en antibiotika kur

Tycker synd om mig själv
har åkt på lungeinflamation
och halsfluss samtidigt

Det är så jobbigt ändå
när man har sin jobbiga
värk i kroppen det onda
överlöser varandra hela
tiden

Har inte mycket till motstånds
kraft kvar varför kan man
inte få vara frisk istället
jag skulle ge miljoner för
en frisk kropp

Min kropp är rena pillerburken
är så trött på att jämt behöva
stoppa i sig piller för att
härda ut värken i kroppen

Så måste man äta antibiotika
upp på alltihop jag är så trött
så jag kan spy på allt snart

Men det är bara att bita ihop
och ändå försöka att vara
gald och kämpa vidare
med denna onda kropp




Fri vers av Ann-christin
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-18 16:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kära vän du har det inte lätt...tänker på dig!
2008-11-22

  anits VIP
Hoppas du mår bättre snart
Kram
2008-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Krya på dig!
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin