Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen springer maraton mot tiden

 

 

 

Individens kamp

Ingen hör

Ingen ser

Den som bryter loppet

Den som i det tysta faller

Tappar orken att vara människa

Tappar orken att andas

Förblöder i diket

En svart ros vid sin sida

 

 

 

Världen springer maraton mot tiden




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-18 21:53



Bookmark and Share


    Wewill
och publiken
håller andan
i takt

med din magiska
stämning
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel