Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En svarsdikt på "bitterfittan vill tala" av Svartsilver


Bitterkuken svarar.



Jag är ledsen du är bitter
jag är ful och vresig likaså
ingen jävel får bli min kära

Hatad av allt som rör kärlek
hatar fittans doft på min kuk.

Jag vill inte veta av er djävla extas
eller se er där ni ligger och gnyr

nu, och endast nukommer jag förbli
en bitterkuk full av hetblod.

Fan ta er med fittor som fångar våra satser
i ert pubiska hår.

Jag ska bli gay
älskad av vältränade män
för att aldrig njuta av er igen.

Boa Berg
(I år är mitt bitterår)




Övriga genrer av Boa Berg
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-19 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg