Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI

 

Så reste du med min

Hand i din genom

Vintergatans sömniga nätter

 

Månars leende drömmar

Gav oss färger att bada i

Bland stjärnfödda fiskar

 

Vi höll i varandra hårt

Genom eonernas fugor i dur

Föll genom svarta hål




Fri vers av madigan
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-19 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan