Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjarne, herre på täppan ?



He, he,hee . .



Skitigt grå långkalsonger,
" Foppatofflor ",
tubsockor och vänsterhanden i kalsongerna . . ?



Glorian hamnar väl lite på sned utav detta avslöjande
från bondvischan.




Ändock försöker han upprätthålla bilden av poet
genon att hytta med en skitig blyertspenna
i sin högra hand.





Vilken tur jag har .

Han har inga pengar kvar.


Nu är det jag som makten har.






Ha, ha, haaa . . .




Fri vers av fågel grå
Läst 618 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-19 19:36



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Du är för härlig..Bjarne har onekligen mött sin överman-kvinna!!!
2008-12-02

  Per Teofilusson
mångfasetterad karl, jomän.
2008-12-02

    Erika H
*s*

Ja, han kan ju hytta på. Vad ändrar det?

Du är för go... underbar läsning.
2008-11-29

  stella
Men vi älskar ju dom iaf, eller hur? ;)
2008-11-28

  Karin Rosberg
Rolig men var rädd om Bjarne!!! kan trots allt inte låta bli att skratta!!!!
2008-11-27

    snöö
Gör inget om hans glorian är på sned, bara han använder sin skitiga penna och skriver nya dikter för oss att läsa här. Din text var kul, skönt att få skratta.
2008-11-22

  Inkarasilas
HAHAHA! Oh helvete fick ett skrattanfall som fan välte bordet, oho Glorian på sned haha!
2008-11-21

  Lyckohäxan Enediel
*skrattar gott*
En underbart målande bekrivning...hehe..så vänligt av dig att dela denna helt okända bild med oss andra här :)
2008-11-21

  Bjarne Nordbö
Ska skaffa mig helhemligt lösenord till min dator.
2008-11-20

  Dr Jimmy Johansson The 777
Jag Gillar Ditt Sätt Att Skriva, Det Finns Någonting Mer Inbakat I Själva Texten.............du är nog en av få som lyckas skapa griller i min kemikaliebank.


Bara Inledningen Går Ej Av För Hackor...

He, he,hee . .






Älskar Dina Extra Mellanslag......





Slutet Går Av För Hackor;;;;;;;;





Ha,ha,haa . .
2008-11-20

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
:)
2008-11-19

  vera gade VIP
Väärklig kärlek;-)))
tipp tapp, tipp tapp!
2008-11-19

    Melona
hehe

vilket underbart porträtt!
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå