Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här är nog inte så genomtänkt, tack och lov


önskedröm


var kommer du från?
- från ingenstans och överallt
vem är du?
- jag är ingenting och allt
vad vill du?
- jag vill älska och försvinna

kommer jag inte att sakna dig?
- du kommer att glömma mig
vad gör du nu?
- nu tar jag dig i håret
var försiktig..
- sluta tänka, min älskling

jag ser dig inte..
- jag håller för dina ögon
jag hör dig inte
- jag har ju tungan där
aj, vad gör du?
- dumbom, sluta oja dig

- tyst, lyssna noga
men..?
- inte ett ord, min älskling
varför håller du för min mun?
- tyst, din dumbom

vem är du?
- ingens och aldrig någons
var är du?
- här och ingenstans
stanna kvar..
- just nu men aldrig mer




Fri vers av frantic
Läst 593 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-19 21:44



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
TAck för din läsning. Läste dig och blev berörd. Sonja
2009-05-03

  Miss Mod
"det här är nog inte så genomtänkt,
tack och lov"
Jag älskar verkligen Din skrivstil. Den får mig glad.
2009-01-05

    ej medlem längre
Alltså...
Denna är så mycket. Den börjar så mjukt, så drömmande mer likt känslor än fysik..
men här någonstans..

"kommer jag inte att sakna dig?
- du kommer att glömma mig
vad gör du nu?
- nu tar jag dig i håret
var försiktig..
- sluta tänka, min älskling"

Precis efter "vad gör du nu" så känns det som om tanken vände.
Det blev något helt annat som blandas runt i varje kommande ord och mening. Ett virrvarr som åtminstone drar in mig och jag fastnar för att låta mig kastas kring i leken.
Den här är så grymt bra på alla vis och jag får nog ge dig en full utläggning via mail..
Stjärnorna faller ner över dig min vän så bra du är..
C
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic