Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe kokt på arsenik



Du bjöd på fika
Det var så du sa
Inget socker
ingen mjölk
inte tillstymmelse till sötningsmedel

Kaffe med dopp
var visst tanken

Vita sterila koppar
giriga läppar
och din hand strax ovanför min bröstkorg


Tack för kaffet
Och den bittra eftersmaken




Fri vers av HQ
Läst 342 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-19 22:11



Bookmark and Share


  Sophia B
sista stycket .. otroligt. Bra!
2008-12-29

    Wewill
Grymt klockrent!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ