Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

18/2 - 00




Kom inte nära

 

Kom inte nära mig

jag är inte den du tror

och mitt hjärta här under är kallt

 

jag har ingenting att ge dig

även om det kan verka så

jag är livfull på ytan det är allt

 

att ramla och resa sig

något att dra lärdom av

men skadorna jag fått finns kvar

 

så snälla lämna mig

innan jag skadar dig 

för kyla och vemod är allt jag har

 

 

 




Övriga genrer av Martina_T
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-08-13 12:32



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Det är jättefint.
Men inte riktigt sant.
Fast ibland önskar jag det.
Att man trots allt kunde frysa till is.
Ibland.
2005-09-10

    Emma_med_t
Igenkännande.. tur att de finns ändå, de människor vi inte kan motstå och de som inte ger upp../klemmer fra E:et
2005-08-16

  Jessi
Wow! Verkligen skitbra!
2005-08-13

    ej medlem längre
Sorgligt och skör text, rädsla också...
2005-08-13

  Jojo
Så fruktansvärt sorgligt! Men du har mer att ge än du tror! Alla har det, men det är ofta svårt att se det själv... vet det...
2005-08-13

  Smultris
*Ger mig rysningar*

Detta känns så väl igen. Otroligt bra skrivet...
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Martina_T
Martina_T