Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Internet!!!

Jag blir så jävla glad
Ursäkta uttrycket
Att det finns så många poeter där ute som bara måste och älskar att få ventilera sina tankar och känslor
Få dela med sig
Jag vet för jag är själv en utav dem
Jag bara älskar att skriva av mig allt som jag känner innanför mitt bröst
Och vet ni vad
Trots att jag inte er känner er så mycket närmare har jag nu fått många nya skrivarvänner
Vänner runtom i vårt avlånga land
Så hand i hand så tar vi alla våra pennor i våran hand
Tack Internet

Jag blir så jävla glad
Tack till er alla
Fortsätt att skriva

Kram på er

PS.
Jag vet att jag har skrivit något liknande förut men det känns som jag måste få tjata lite
Tycker om er
Ha nu en fortsatt underbar torsdag för det tänker i alla fall jag ha
Så vad ni än gör
Skratta och var glad

Ken Cassel
20/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-20 15:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte skratta och vara glad på kommando.
Jag vägrar att göra det.
Har jag gått och lagt mig så har jag gått och lagt mig.
Är jag sur så är jag sur.
2008-11-20

  Havsbris
ahhahahhahah

vilken känsla vännen
du gör mig skratta
av glädjen och värme
;o)

så roligt att läsa
dina tackasamma
rader bara för att
någon finns i etern
och delar med dig
och av sig tankar
och njuter livet som
det här...

du är älskad också
för den du är, men
tacka inte internät,
tacka dig själv för
att just du finns och
är som du är...

kram ;o)
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel