Frysna B:n behöver värme

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frysna B:n behöver värme




BAKOM

 

Min blommiga tystnad

Störde vinterns väntande skogar

Åkerfräkens bruna isade stolpar

Glömde sin värme

 

Under värmande luddiga filtar

Drömde jag rosiga blad

På bäckens varma yta

 

Där skräddare jagade

Torrskodda fram i

Isdansens virvlande rundlar

 

Bakom stängda ögonlock

Bland röda tulpaner och sippor

Drack jag somrigt kaffe med sol

Vintern sov långt borta




Fri vers av madigan
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan