Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fötter i vatten

det finns i vattnet

det finns

överallt

det

finns i den fuktiga luften

det

är inget farligt men

skrämmer mig ändå

vad gör man när

man inte vet varför man är rädd?




Fri vers av åttabitar
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar