Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ljuger fortfarande.....eller ser jag det jag såg från början?




Defribillator

 

Jag hade slängt klockan
gömt tiden

stängt mina ögon
tystat min mun

tagit mina gömda kläder
förklätt min själ

och vandrat i
ingen
mans
land

och

livet tystnade

.

.

.

(backa)

........................................

(backa)

........................................

(backa)

.                              .

.      .                    .        .
.            .              .               .
 ..............             ................                ...............

      

Och
du stod där
med ett leende
till mig
och

jag


föll

för







dig

          




Fri vers av Blodros
Läst 395 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-11-21 23:16



Bookmark and Share


    På andra sidan livet
Och
du stod där
med ett leende
till mig

Jag gillar detta. Bra.
2010-12-06

    sunnanvind
Vackert! Mycket snyggt!
2008-11-25

  sophie på väg
Här är du bra. Inte ett onödigt ord och alla är laddade med mening. Snyggt tycker jag. Petig som jag är så skulle jag vilja att sista "mig" hänger ihop med "till" och att det är fler rader ner till "dig" senare. Eller kanske bara mer mellanrum mellan "föll" och "för" och "dig", för att ge mer känsla av fall? Fast det beror ju väldigt mycket på hur man vill att texten ska läsas. Jag skulle gilla mer känsla av fall.
2008-11-22

  Tina-sol
Dispositionen är urläcker,
det finns överraskningar i hur orden löper över skärmen. Ta bort din egen kommentar (tycker jag) om att den skulle vara tonårsaktig, det är nedvärderande mot dig själv och färgar läsaren negativ på förhand för en text som har bråddjup och ungdomlig mognad :)
2008-11-22

  zinna
Enkel och vacker
tar mej med på en resa, vil läsa mer och kommer till backa backa
nyfikenheten pirrar....
tack....
applåder från mej =)
2008-11-22

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
bara så enkelt, bara såbra. bara så snyggt. bara såvackert.

och häri finns inget " tonårsaktigt" naivt, måhända. bara mänskligt. beskedligt, nyanserat välskapt,

" Jag hade slängt klockan
gömt tiden

stängt mina ögon
tystat min mun

tagit mina gömda kläder
förklätt min själ

och vandrat i

ingen "


-


defribillator


ljuger aldrig

.
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros