Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ledsen

Jag är ledsen

hade jag vetat hade jag handlat annorlunda
om du bara hade sagt... om jag bara hade lyssnat

Förlåt

   Im sorry for your loss




Övriga genrer av pyre
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-22 02:20



Bookmark and Share


  Lsk
smärtsamt fin
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre