Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten bagatell i natten men det är jag ju själv så....hi hi


Hej på dig, Herr Vinter!

 

 

Hej på dig, Herr Vinter

fäller ut dig

gör staden vit för en sekund

stunden efter är allt grått igen

 

Hej på dig, Herr Vinter

fryser ner oss

immar tät från andedräkten

tills husen tinat plus igen

 

Fast visst, Herr Vinter, även smutsig snö dämpar ljud! 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-22 23:25



Bookmark and Share


  noname_realmind
Smutsig snö? Här är den vit och fin, ännu iaf... och den dämpar så skönt alla ljud! Snö är myskänsla... :))
2008-11-23

    ej medlem längre
En tröst mitt i den gråa! Fint och lekfullt beskrivet
2008-11-23

  aol
gillas bara så härlig poesi
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP