Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har

Har du varit in i det?

Nej, men smaken från de andra står kvar.

Har du kämpat för din själs åtrå?

Nej, men kraften i det känns än.

Bröt du samman?

Ja, och min själ dog med den.

Hatar du ditt hjärtas vekhet?

Med ett brinnande hat, jag har.

Vad vill du vinna i detta?

Mitt liv tillbaka, fast jag vet att det inte går.

Vad ser du framför dig?

Mörka skrymslen och vackra vrår.




Fri vers av Lelle Lind
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-23 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind