Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rihanna


Folk tatuerar sej överallt
Händer, ben, rygg, bröst, mage

Rihanna tatuerade sej på Nya Zeeland
”var det nu är nånstan”




Fri vers av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-29 17:14



Bookmark and Share


    En klar stjärna
Hon kanske har ett hemligt språk med sin älskade, vi bör knäcka koden :-))
2008-12-02

  notsomad
Kul :) fyndig ordlek
2008-11-29

    ej medlem längre
Andra sidan jordklotet kanske?
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO