Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panken är rökt


”Du är rökt”
säger man på banken
Om de som har anmärkningar av nåt slag
Låter som en ”kanon strategi”

Undrar om dom praktiserat den de senaste åren
”hur har de i så fall gått som de gick”
Kanske var det fel slags saker man kollade
Eller fel slags människor som man nekade
Att få lån

Men, ”banker gör väl inte såna misstag”?
De har ju redan bestämt sej
”Du har anmärkningar, du får inga lån”
Statistiken talar väl i deras favör…

”men vad säger verkligheten”
Det är de intressanta…
Den verkar inte säga, det som bankens rutiner
I alla fall
Eller också….

Så är de klantigare än lovligt
Ändå…




Fri vers av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO