Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel!

Det står en ängel framför mig
ett skarpt ljussken omger henne där hon står
hon tittar på mig med en förstående blick
och ler åt mig, jag ler tillbaka
hon kommer fram till mig och viskar
i mitt öra, det enda jag hör är ängla musik
jag känner inombords hur mitt hjärta börjar bulta för fullt
ängeln ser sen på mig och säger att jag ska blunda
och när jag tittar upp så är du framför mig istället för ängeln
du är min ängel min kära.......




Fri vers av Morgan
Läst 757 gånger
Publicerad 2005-08-14 02:02



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Verkar denna så ljus för att dina andra dikter är så mörka?
Jag lägger denna bland mina favoriter!
2005-08-24

    Deadhead
Verkligen annorlunda jämfört med dina andra. Vacker o skör, spännande.
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan