Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet...

Tom
Tom på ord
Tom på poesi
Tom på tomhet

Full
Full av liv
Full av göromål
Full av verkligheten

Allting pockar på
hela tiden utan frist
ja jag hinner inte tänka efter
hurvida livet synes trist

Allting bara föll på plats
över huvud, själ och kropp
allting bara kom en gång
och jag sade inte stopp













Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-23 22:53



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Ja, så känns det ibland!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP