Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen

Min älskling
kanske vet vi
detta rosa skimmer
dessa himlens penselstråk
det djupa blåsvarta kommer

jag vaknade sent
gick blind genom halva dagen
middagssolen svepte mig
utlämnad
tidvis bränd och rodnad

solens sena strålar
nådde marken
röster mumlade
halva meningar

kära du
inget sagt
inget hört

det djupa blåsvarta
bäddar oss en säng
håll min hand

solen går ner




Fri vers av Leva Livet
Läst 540 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-24 08:13



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Kommer att tänka de älskade tu..kanske de gifta tu..som mötas hemma efter en strävsam dag..hur mörkret lägrar sig i deras tjäll och äntligt bjuder till gemensam ro...underbart vackra rader min vän!!!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Leva Livet
Leva Livet