Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min blivande kärlek ...


Kärleksfulla tider

Av kärlek
Ger jag dig
Mitt liv

Av glädje
Ger jag dig
Mina år

Av solsken
Ger jag dig
Mina dagar

Av lycka
Ger jag dig
Mina timmar

Av fröjd
Ger jag dig
Mina minuter

Var sekund
Av mitt liv
Med dig




Fri vers av Jack_iX
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-24 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt, smälter inför denna!
2009-01-01

  prinscess VIP
så vackert skrivet
2008-11-24

  Cris
Vackra rader!!
2008-11-24

    sunnanvind
Underbara rader som ges till din blivande kärlek! Hoppas hon tar väl emot och varsamt vårdar!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX