Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om sidan ska vakna upp...

Om sidan ska vakna upp
kanske
den som önskar det
ska ta bort
sina
blockeringar

mot andra

först

Sen kan det ju också vara på sin
plats

med några goda
ord




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-24 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP