Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta Liz


Liz Taylor….

Tänk om… du fanns idag

Som förr

Samma eld, samma sköna figur

Samma flammande ögon

Som i ”katt på hett plåttak”

Du skulle få gå på mitt tak

Jämt…


Men tänk

De verkade som om du hade allt

Ändå verkar ditt liv så oerhört

Torftigt och

Olyckligt

Om man fick göra dej lycklig

(Eller kanske, en kopia av dej…..)

(eller nåt, i alla fall)




Fri vers av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-11 07:43



Bookmark and Share


  Svartsilver
inga pengar gör någon lycklig tror jag när hela ens integritet suddas ut.
2008-12-11

    ej medlem längre
Är nog så att ära och berömmelse och pengar kan inte köpa lycka...
2008-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Hon var verkligen vacker.

Men det där du beskriver tror jag att många celebriteter har upplevt.
Och därför har många av dem dött en tidig död.
Inte minst inom rockvärlden. Tyvärr.
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO