Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer ovanpå varandra och att försöka hålla dom i ordning kan ta sin tid, kanske får man inse en oordning som helhet?


Balansera känslor på ett grässtrå

Inte där fast jag ser något, ovanpå fast inte nåbar
Innuti fast skyddad
Beklädd fast mer naken än din födsel,
renaste, genomborrande, hårt pressande
Jag ser fast vågar knappt kika.
Vill inte tänka, jag går vilse i mitt huvud.
Gå,gå,gå
Närmare fast suddigare, minns ej känslan innan, obetydlig fast fastklistrad.
Märkbart synlig, går ej att dölja.
Försök balansera alla dina känslor på ett grässtrå, kan du blåsa bort osäkerhet, kan du få gråten att ta över, lyckan att pressa bort verklighet...
Du, kan det.




Fri vers av Cizzi
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 01:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kan det inte.
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Cizzi
Cizzi