Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna är vackra - Du är vackrare

 

 

~~~~~~~~~~

du sa att stjärnorna är det vackraste som finns
och allt jag kunde tänka på då
var hur fel du har
för du är vackrare än universums alla stjärnor tillsammans

~~~~~~~~~~

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 732 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-25 04:51



Bookmark and Share


  rosdoft
Du är duktig på att skriva kärleksdikter. Så vackert formulerat hela tiden. (Y)
2008-12-07

  bergsdotter
romantiskt !
2008-12-03

  Louise. J
Vackert vackert. jagälskardinakortisar!!
2008-11-25

  kärleks ängel
vilken kärlek förklaring
2008-11-25

  VampyrÄngel
Bokmärker detta,
Nicklas,
oj så vackert skrivet!
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP