Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Än finns det hopp!


Så så....



Javisst våndas jag o är rädd o känner mig liten ibland
Jag är ju bara en människa trots allt

Jag får lov o känna så här

Precis som alla andra

Något främmande finns i min kropp

En ond djävul är det

Men det kunde varit värre
Jag kunde mått sämre

Så än finns det hopp!

Så så flicka lilla...lilla Yvonne

Upp med hakan o känn livet

För det finns ju här nu!








Övriga genrer av Yvonne Vigstrand
Läst 507 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-25 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand