Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej man kan inte älska för mycket *ler*


Gott nytt år!



Ett gott nytt år ska det bli

Snart är det gamla till ända

Känns som det nya ska bli bättre än det gamla

För se kärleken gör mig hoppfull om att det nya året ska ge det jag länge längtat efter

Älskling du får mig att må bra!

Jag känner kärleken i varenda cell i hela kroppen

Tack för att du älskar mig och låter mig älska Dig!

Gott nytt år älskling!




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 1094 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-31 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett kärleksfullt nyårsbrev!
2009-02-01

  Carola Zettergren
Fint till din vän!!!Gott nytt på dig!
2009-01-01

  Spider
härliga rader..jag hoppas att så kommer det bli för dig =)

den läsning som gör kvällen tror jag hehe mera positiva tankar bara *L*
2008-12-31

  Lyckohäxan Enediel
Åh så fint och bubblande glatt till den du älskar!
Dina rader värmer även runtom :)

Önskar dig ett underbart 2009!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand