Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar att älska med dig!


Får inte nog av dig!




Naken gick jag mot dig
där du låg utsträckt på sängen

Du ser på mig med glöd i dina ögon

Jag möter din blick o låter min ena hand stryka lätt över din hud

Vi behöver inga ord älskade för vi vet.....
vet att våra kroppar ska förenas i vår egen erotiska lek

Du drar mig till dig o jag försvinner in i dig

Alla våra sinnen blandas med varann

Älskling.....

Så som du älskar med mig har jag inte blivit älskad förr!

Jag får inte nog av Dig!







Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 920 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-14 18:19



Bookmark and Share


  prinscess VIP
hett och erotiskt
skrivet av åtrå och längtan
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand