Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara vi två vet vad som sker bakom våra stängda ögon


Ja vi blundar.....




Ja vi blundar

Ja vi blundar

Men ser ändå

Det finns en plats där vi kan vara

Du o Jag

Och hålla fast vid det som kändes bra

Ja vi blundar men ser ändå

Och stannar där

I mitt hjärtas kammare finns för alltid en plats för dig!




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 675 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-28 15:14



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åhh! nu vet jag inte vart jag skall bli av.. denna var så förbaskat fin!.. och vilken bild sen!!.. denna sparar jag inte bara i hjärtat.. applåder och kramar
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand