Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ögonblick av saknad.


Soffan andas ångest

soffan andas förlorade vänner och
ångest från hösten tvåtusentre
under bordet gömmer sig alla minnena
och mellan väggarna ekar alla skratt

i ena hörnet ligger en fimpad gammal cigg
och jag kan se det gamla rökmolnet
i mitt huvud, minns stunder av
kedjerökande och svidande ögon

rör ner sockerbitarna i tekoppen
och försöker blanda gammalt med nytt

men det gamla finns för alltid inrökt i väggarna




Fri vers av mineralhjarta
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-08-14 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mineralhjarta
mineralhjarta