Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isvak

 

Snön faller tungt

I skenet av mörkret

Syns de blodiga spåren

I ett träd hänger en död

Blodiga spår slutar

Vid en frusen sjö

Med en vak




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-25 20:47



Bookmark and Share


  Mr. Andersson
Tankarna går direkt till ett mord för nåt år sedan.
En man släpade sin tjej över isen, död, slängde henne i en vak..

Blodspåret i snön gav lösningen,,..

Dikt på SÅN TVÄR NICE nivå,

få ord, fler tankar..

Tack// veras
2008-11-25

  papaya
you go girl :D <3
2008-11-25

    Herr Ångest
Mmm, härligt mörk.. hehe

Jag ryser av obehag och välbehag på samma gång..
2008-11-25

    Wewill
vackert och magiskt, du skapar stämning <3
2008-11-25

  Svante
En målande mörk och kall text, känns ända in på huden.
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel