Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm ej vår kärlek






Vi har älskat varandra

och

även idag söker mina ögon

ditt ansikte


Mellan himmel och hav

ska jag bära denna längtan


Jag ska gå denna väg

till hans slut

och

till mitt




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 796 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2008-11-25 21:01



Bookmark and Share


  den nakna poeten
vackert som vanligt Bravo !!!
2021-02-03

  Spir@
Vackert!
2008-12-06

  aol
underbart vackert
2008-11-29

  Smurfan
Sann kärlek försvinner aldrig.
Men så ont det gör..
Ensam!
Bär kärleken/bristen i
hjärtat, ont det gör ont.
2008-11-27

  JNI
så jag rodnar av egna tankar, så bra skrivet !
2008-11-26

  Alfie M
Jättefint. Speciellt slutet gillar jag.
2008-11-26

  friheten
Underbar min vän
kram
2008-11-26

  * Ammi *
evig kärlek ja ..
vackert som vanligt min vän!
2008-11-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Det finns en kärlek, som är större än man kan förstå. Och för mig är den evig. Även när den man älskar inte finns kvar i livet, finns kärleken som en ständig följeslagare. Tre års ensamhet säger mig att det som återstår av mitt liv kommer att fortsätta så.
Tack för din vackra text. Hög igenkänningsfaktor.
2008-11-25

    ej medlem längre
Nej sin kärlek glömmer man aldrig.. även om den bryts.. Du skriver så fint om det största en människan kan uppleva.. kärlek
2008-11-25

  Eva Langrath VIP
Vackert skrivet, bevara minnet men gå vidare,

Eva
2008-11-25

  anits VIP
underbart vackert
2008-11-25

  dalida_bl
Fint Sumeja...ett leende som alltid svävar när man vill se den igen... ögonen som glittrar...barnsliga blicken...
Det var så du menade...?Ja vi lever med såna "filmsnutt" hela vårt liv...
Tack för påminnelsen *ler busigt*
2008-11-25

  ~Leonardo~
Det finns för evigt en sorts band till den man en gång har älskat.
så är det...Fint du skriver om längtan här.
2008-11-25

  Eaglemountains VIP
Vackert, så vackert!
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic