Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depressiv (en parentes)


(jag är sömnsjuk mark
gråtmilda vindar
i depressiv skog och
släptunga steg
genom oändlighet
väck mig ur denna vinter
jag vill inte leva så här
ska det aldrig ta slut?)

(och det är verkligen
verkligen
sant)




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 269 gånger
Publicerad 2008-11-25 22:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta är både vackert och vemodigt.
Men du, det skall ta slut!
För varje dag som går rycker april allt närmre...
2008-11-26

  Bjarne Nordbö
Så det känns. Minst sagt.
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger